Hjemmeside

Topp! Gleder meg til utviklinga, men håper fortsatt på meldinger når noe spesielt skjer. Her i Marbella er det ikke alltid like lett å følge med (sola sløver1). Børge

 

5 tanker om “Hjemmeside

 1. Kjære sangvenner!

  Søndag 22. mars 2015 vil Koriander igjen arrangere en vårkonsert i Gullsmeden på Oppsal skole. Vi sender allerede nå en invitasjon, og håper at så mange som mulig har anledning til å være med. Mer informasjon vil komme fortløpende i løpet av vinteren.

  Litt om oss:
  Koriander består av rundt 25 damer, mange fra Hellerudområdet, men vi har også medlemmer fra andre steder i Oslo. Vi er ambisiøse på det faglige, samtidig er det sosiale fellesskapet viktig for oss.
  http://www.bricksite.com/koriander/kontakt
  Litt historikk:
  Dette er 6. året vi arrangerer denne vårkonserten. Hver gang har mellom 9 og 11 kor deltatt. Arrangementet startet fordi vi ønsket å lage et korarrangement for kor i vårt nærmiljø. Det er inspirerende og lærerikt å møtes og ha konsert sammen, og vårkonsertene har nå så å si blitt en tradisjon. I løpet av i årene har vi deltatt på forskjellige typer av arrangementer, og på den måten hatt gleden av å ha blitt kjent med kor fra hele Oslo. Vårkonserten gjenspeiler dette.
  Vi har tenkt at konserten starter kl. 16.00. Det er satt av 15 min til hvert kors opptreden.
  Hvis dette kunne være interessant for ditt kor er det fint at du svarer så raskt som mulig.

  Med vennlig hilsen
  Koriander V/Ellen Waldrop

 2. Finner ikke takstfiler «bare» lydfiler. BehøverKjlæraste Brøder – Aura Lee – Sangerhilsen og Sommernatt ved fjordenPå forhånd takk. Børge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*